Tres punts d’or per al CF Igualada femení davant el Sant Gabriel (2-1)

El conjunt Igualadí va començar amb uns primers minuts d’incertesa , on les visitants lideraven els primers minuts de joc. No obstant, ràpidament es va començar a veure la millor versió de l’equip en la present temporada, com ja va passar en la segona part a Barbastro. Un equip amb molt domini, portant la iniciativa del joc des del darrere i generant ocasions de gol. Així va ser, com Marina Salanova va tenir fins a dues bones ocasions per poder avançar a les locals, però no va ser possible fins que Jana Marimon, al minut 26, després d’aprofitar un refús a la frontal de l’àrea amb la seva cama esquerra va fer un vaselina a la portera adrianenca. Posava a les blaves per davant al marcador, amb el qual s’arribaria al descans.

A la represa, el conjunt visitant va avançar línies i l’Igualada es començava a sentir incòmode dins del camp i les del Barcelonès començaven a gaudir de bones ocasions de gol, fet que va fer intervenir a Noèlia en fins a dues grans accions. Malgrat l’encert de la portera local, va acabar arribant el gol que posava l’1-1 al marcador.

L’alegria no va durar gaire per les visitants, perquè en la sacada inicial, Marcet va posar la pilota en profunditat cap a Marina, que es va desfer de la seva defensora i va fer un autèntic gol de bandera, que de nou avançava les blaves.

En els últims minuts de partit, l’equip es va mostrar molt sòlid defensivament i així aconseguia deixar els 3 punts a casa.

Les blaves van estrenar els primers 3 punts de l’any com a locals i en tan sols dues jornades de la segona volta ja han igualat els resultats a casa respecte la primera volta.

Amb aquesta victòria, l’equip aconsegueix allunyar-se a 11 punts de les posicions de descens i es consolida en la 8a posició.

Alineació: Noelia, Ortiz, Aina, Cubi, Elena, Núria, Marcet, Jana (1), Marina (1) i Mariona.

També van participar: Esther, Judit, Aroney i Míriam.