Trenta-un anys de torneig d’esquaix FirAnoia

L’Esquaix Igualada te l’honor de celebrar el torneig més degà que s’organitza a l’Estat.

Des de 1987 ininterrompudament hi ha campions comarcals d’aquest esport.

Nacho Fajardo, Dani Saragossà, David Sanuy i Kike Dolz campions en les 4 categories.

44 inscrits i molt ambient a les pistes va caracteritzar una nova edició del campionat comarcal.

El montbuienc Nacho Fajardo va dominar la 1a categoria imposant-se en la final al Pablo Dolz,. El tercer lloc va ser lloc del podí va ser pel Joan Arnau Pallejà i e quart pel Nil Munné. A segona categoria molt igualtat i domini del capelladí Dani Saragossà guanyant la final al Joan Llorach amb el Rafa Sánchez en tercer lloc.

A 3a categoria el David Sanuy va pujar dal del calaix guanyant la final al Javi Fajardo amb el brasiler Arthur Masiero en tercer lloc i finalment a la 4a categoria, victòria del Kike Dolz en la final davant Jordi Gual amb el Quim Serra en tercer lloc. El president de la fira Joan Domènech i la regidora Carme Riera van posar el punt i final amb la corresponent entrega de premis.

Nil Aguilera 5è al Spanish Júnior

Molt bon torneig del igualadí Nil Aguilera que es va desplaçar a Santiago per jugar l’spanish júnior, un torneig puntuable pel circuit júnior internacional.

L’anoienc va guanyar 3-0 a gallec Agustín Fernández i al portuguès Francisco Correia i va perdre amb cap de sèrie 1, l’anglès John Withfield en el quadre i amb el valencià Adrián Revert pel 5è lloc per un renyit 2-3.