Toni Bou manté el liderat a Sigüenza

El pilot del Repsol Honda Team Toni Bou, sense estar en plenes condicions físiques, ha finalitzat al podi del Trial de Sigüenza, segona prova del Campionat d’Espanya de Trial i manté el liderat del certamen.

La segona prova del Campionat d’Espanya de Trial ha tingut lloc avui a Sigüenza, Guadalajara, amb un recorregut exigent per a la categoria principal, TR1, on la majoria de les zones eren grans graons. Toni Bou ha estat finalment l’únic representant del Repsol Honda Team després de l’abandonament ahir de Takahisa Fujinami, que es va lesionar en l’entrenament de la zona de classificació.

Bou va ser el més ràpid en la jornada de dissabte a les dues passades, sent el millor temps el del segon pas per la zona de classificació, ubicada al centre de la ciutat manxega.

A la cursa d’avui, però, Bou no ha iniciat el recorregut tan bé com desitjaria, amb quatre fiascos en les primeres nou zones. Posteriorment ha pogut rodar una mica més còmode, i en la segona volta només ha comès un important error. Ha acabat amb 42 punts, els mateixos que el segon classificat, encara que amb menor nombre de zeros.

Amb la tercera posició a Sigüenza, Toni Bou manté la primera posició del certamen Nacional.

La propera cursa del Repsol Honda Team serà ja en l’arrencada del Campionat del Món de TrialGP a Camprodon, Girona, els dies 19 i 20 de maig. La següent cita del Nacional serà a Pobladura de les Regueras, Lleó, a doble cita, els dies 30 de juny i 1 de juliol.

Bou declarava després de la prova que “avui he salvat un trial que ha estat molt difícil per a mi. Sabia que arribava a aquesta cursa sense estar en plenes condicions, gairebé sense entrenar, i per a mi, aquest trial tan agressiu, ha estat complicat. No obstant això estic força content perquè he començat malament, amb diversos fiascos, però he aconseguit recuperar al final de la primera volta i l’inici de la segona, tot i que em costava pilotar. Hem aconseguit una tercera posició molt important i vam sortir d’aquí mantenint el liderat, per això estic molt content. Ara, a intentar recuperar-se en aquestes setmanes que tenim per davant per poder estar bé en l’inici del Mundial, a Camprodon”.