Segona victòria consecutiva del primer equip del CH Vilanova

El primer equip del Vilanova d’handbol està fent els deures. Aquesta setmana va tornar a guanyar davant el BM Granollers. L’equip ja suma 13 punts i és a tocar de l’Ascó i les rivals directes en la taula classificatòria per eludir el descens.
El Vilanova va fer una excel·lent 1a part, molt seriosa en conjunt, sense concessions per al rival. El resultat va ser ajustat en els primers 10 minuts. Ho demostra el 6 a 5 del marcador. Però en el darrer tram del primer temps, van agafar embranzida. L’encert golejador els va permetre marxar al descans amb un contundent 17-10.
A la represa, en canvi el partit fou més apagat. Però la renda de gols del primer temps i l’excel·lent actuació de la portera Fani Caballero varen propiciar la victòria del Vilanova 22-19. Aquesta setmana l’equip es desplaça a Castelldefels per intentar puntuar novament.
Derrotes per als equips de la base
Jornada nefasta de resultats per la resta d’equips de l’entitat. El sènior B va perdre a Barcelona 30-19 davant el BCN Sants. El juvenil, a casa, per 19-22 davant el Riudellots. Les cadets jugaven a Sant Boi i varen quedar 26-15. Les infantils tampoc varen poder guanyar a casa a La Llagosta, en un partit més aviat fluix que va acabar 16-26. El dos alevins també van perdre en els respectius desplaçaments.
Aquesta setmana, jornada de carnestoltes, només juguen el sènior A a Castelldefels dissabte a les 16 h i el juvenil a casa de l’Igualada, divendres a les 19:30 h.