Resultats dels equips de pàdel de l’Esquaix Igualada

Lliga federada 1ª Masculí. Nova victòria davant l’Slam per 0-3.
El primer equip Subaru masculí federat segueix molt endollat sumant la tercera victòria seguida a fora davant l’Slam de Collbató. Partits molt renyits i tres punts d’or de cara a escalar posicions en la classificació general i col·locar-se de nou a la zona d’ascens.
Mito Campins/Isidre Marimon van sumar 6-4, 7-5, Marc Corcelles/Roger Rosich van salvar un partit que es va complicar molt guanyant 6-7, 7-6, 6-3 i finalment Carlos Jiménez/Ramon Gabarró van donar el tercer punt guanyant 6-4, 7-6.
Lliga PàdelCat 2a Masculí. Derrota a casa per 1-2 a casa davant Les Fieras A.
Lluís Fernández/David Sabaté fantàstics, van donar el punt als nostres desprès d’un treballadíssim partit de 4-6, 6-2, 7-5 davant, Raimond Aloy/Sergi Rodríguez, Jordi Carol/Pepe Ferrer van caure en un renyit partit 2-6, 6-3, 4-6 amb la parella David Gómez/Sergio Valero i finalment Jordi i Agustí Homs van cedir 4-6, 1-6 en el partit decisiu amb F. Bullo/Marc Sau.

Lliga PàdelCat 2a Femení
El nostre primer equip segueix sense puntuar, aquest cop derrota a casa per 0-3 vs el CN Martorell.
Èlia Soriano/Mònica Òdena van tenir el partit a tocar caient per un ajustat 4-6, 6-2, 5-7, Carla Gassó/Rosa Calvet van cedir 2-6, 1-6 amb Iolanda Ustero/Rosa Díaz i finalment Teresa Jorba/Xussi Muñoz també van cedir 1-6, 3-6 amb Teresa Bastardas/Susanna Romero.
Lliga PàdelCat 3a Femení
Nova victòria 3-0 aquest cop davant el Cube de Manresa que compartia liderat amb el nostre equip. Això situa les noies Subaru en el primer lloc en solitari de la classificació.
Mireia Parramona/Eva José van dominar per un doble 6-4 a Mònica Crespo/Pilar Arnau, Encarna Delgado/Rosa Mas també va sumar punt gràcies a un 6-3, 6-4 amb la parella Anna Pintado/Jessica Cabrera i finalment el tercer punt el va donar la parella Imma Llopart/Joanna Dalmases guanyant 6-3, 6-1 a Míriam Pérez/Vanessa Quintana.
Lliga PàdelCat 4a Femení.
Aquest cop no va poder ser i les noies Subaru de 4ª van caure 0-3 jugant amb CPI Indor de Sant Pere de Ribes.
Gemma Fernández/Mar Piqué van ensopegar 0-6, 4-6 amb Laura Adelaida/Núria Castellà, Joana Bisbal/Mónica Ferrer també van cedir en dos sets davant Laura Gonzalo/Eli Lozano i finalment Rocío Estrella/Marta Pujol també van sortir derrotades en dos sets amb la parella Mònica Gonzalez/Carmen Fernández.