Resultats dels equips de pàdel de l’Esquaix Igualada

FCP 1ª Masculí. Derrota a Olesa amb l’A d’aquesta ciutat. 

Derrota del primer equip Subaru per 3-0 jugant a fora contra C.T. Olesa A, que per cert, és el líder de la categoria i un dels màxims aspirant a conquistar la Lliga.

 PàdelCat 2a Masculí. Victòria amb Piera.

Victoria per la màxima del segon equip Subaru jugant a casa contra el CT Piera. 3-0 que ens segueix acostant al liderat de la classificació 

Albert Homs/Marc Corcelles van sumar 6-3, 6-4, Isidre Marimon/Salva Raja també van sumar guanyant 6-0, 7-5 i finalment Josep Ferrer/Xavi Lorente és van apuntar al festa guanyant el tercer 6-3, 6-4.

 PàdelCat 3a Masculí. Gran partit tot i la derrota a Ca N’Amat.

Gran enfrontament jugat a casa contra Ca N’Amat. El resultat final, agredolç, per la derrota per 1-2. Aquest cop la sort no ens va acompanyar ja que tots 3 partits van ser molt renyit i a 3 sets.

Marc Rabell/David Pérez van estar apunt però van caure en un emocionant tie-break al tercer set davant Carlos Ortega/Fernando Trebejo, David Mestres/Jordi Pallarès van sumar l’empat també en un renyit partit de 6-4, 5-7, 6-4 amb Manolo Carrico/Alex Martín i finalment desprès d’un igualadissim partit de 6-7, 7-6, 3-6 Andreu Torà/Pol Palmés van cedir amb Cristian Mesa/Sergio Carrión.

 Lliga Pàdel +45 Cambridge cau 2-1 a Santpedor.

Derrota inoportuna a fora al Pàdel 7 de Santpedor, que es uns dels rivals directes per guanyar la lliga. Amb aquest resultat, Oxford encara estarà per sobre d’ells però només separats d’un punt. 

Jaume Grané/Jordi De Belza van caure 4-6, 2-6 amb A Gannau/P. Gonzalez, Jordi Ferrer/J.J. Penedès va empatar desprès d’un renyit partit de 2-6, 6-3, 6-3 davant F. Basa/J. Santaeulària i finalment en el que desempatava Xavi Balp/Joan Corcelles van cedir en un altre partit molt renyit davant J. Lázaro/J. Prat per 2-6, 6-2 6-7.

 PàdelCat 2a Femení. Victòria a Manresa. 

Les noies de 2a segueixen en ratxa. Gran victòria a domicili en les instal·lacions de sempre poderós CT Manresa i aquest cop per 0-3. Amb aquest resultat seguim al cap damunt de la classificació i seguim somiant .

Elia Soriano/Susanna Campo van sumar 6-3, 6-4 amb A. Sant/A. Rodríguez, les dues Laures, la Barco i la Medina també van guanyar 6-4, 7-6 amb Dolors Aranda/Carme Iglesias i finalment Carla Escudé/Rosa Sanuy van completar el trio guanyant Carlota Manimó/Roser Espinal per un doble 6-3.

 

PàdelCat 3a Femení. Victòria a Vallbona.

Victoria del equip Subaru de 3a per 2-1 jugant a casa contra New Pàdel Vallbona. Aquest resultat ens dona oxigen per poder seguir lluitant en una dificil lliga.

Joanna Calvet/Encarna Delgado no van començar gaire be caient per un doble 3-6 davant Iolanda Pérez/Margarida Vives, però Georgina Carrer/Rosa Mas van empatar guanyant Elisenda García/Sandra Serrano per 6-4, 6-3. En el desempat, Joanna Dalmases/Imma Llopart van donar el punt guanyant Mercè Mora/Judith Miñarro per un doble 6-2.