Prop d’un centenar de jugadors al Torneig Memorial José Sánchez de futbol a 7

Onze equips de categories Aleví, Infantil i Cadet han participat enguany en el 31è Torneig Memorial José Sánchez de Futbol a7. La competició, que en aquestes dates s’ha convertit en un referent a la comarca, s’ha disputat al camp de futbol de Can Titó i ha aplegat 90 jugadors entre els 12 i els 16 anys.

Han estat cinc dies de competició, que s’ha dividit en 4 jornades de lliga -de dilluns a dijous- i divendres va  tenir lloc la darrera jornada d’eliminatòries i fase final, que va culminar amb la tradicional remullada, el lliurament de premis i un refrigeri de cloenda amb tots els jugadors que han pres part en el torneig.

La família Sánchez va participar del lliurament dels premis que aquest any va tenir un record especial per a Asensio Sánchez, que ens va deixar l’any passat.

Els campions d’aquesta edició van ser l’equip aleví Granada que es va imposar per 3 a 0 en la final contra La estrella oscura, equip que va rebre premi al segon classificat.

Pel que fa als infantils, els Bim Boys van remuntar una final que perdien 2-0 per acabar empatant i decidir el títol contra els All Star en la tanda de penals. Tot i la èpica remuntada dels Bim Boys no van poder endur-se el títol de campions, ja que els All Star es van imposar en la tanda de penals, aconseguint ser els merescuts campions de la categoria Infantil.

A la categoria Cadet, les finals van enfrontar Els Germans contra els Shalketemeto en una disputada final que va acabar-se amb un empat a 1. Finalment es va resoldre a favor d’Els Germans a la tanda de penals.