Primera matinal de l’Special Handbol Igualada

Dissabte 30 de Setembre, aprofitant la Zona1 que es celebrava a Vilanova del Camí en la que tots els clubs de la comarca de l’Anoia hi participaven… els dos equips del Special Igualada van disputar el seu primer partit amistós de la temporada.

Tenint en compte que tan sols havien pogut fer un entrenament, les noies i nois van demostrar les ganes que tenen de començar a jugar partits i van presentar-se al partit més d’una vintena de jugadors integrants des equips FAP i Apinas que van jugar plegats davant un combinat de cadet masculí.

D’aquesta manera l’equip contrari, el cadet masculí del Club Handbol Igualada, que anava una mica justet d’efectius, va veure’s clarament superat per les constants rotacions que podien permetre’s els de l’equip SPECIAL. Gràcies aquests canvis a la banqueta, les jugadores i jugadors que substituïen els seus companys entraven a la pista frescos i amb ganes d’ensenyar al públic assistent al pavelló de Can Titó tot el seu potencial. Així doncs es van poder veure molt bones accions col·lectives d’atac, grans defenses i millors aturades dels porters. El resultat final va ser un ajustat 19 a 17 favorable a l’equip genial Special Igualada.

Valorar positivament la nova iniciativa de Zona 1 que vol englobar tot l’handbol de la nostra comarca, donar les gràcies per integrar-hi els nostres equips SPECIAL i animar a seguir promocionant el nostre esport!!

Per SAI Igualada dirigits per Roger ,Hilari i Max van jugar:

Ivan,Aitor,Ángels,Alba,Jordi,Manel,Dani,Joan,Nora,Judith,David,Álex,Miquel,Carles,Manu, Marc,Kevin,Doha, David C,Raul i Cristian

Col·labora : SAI Computer