Nacho Fajardo guanya l’estatal d’esquaix S15

Gran cap de setmana d’esquaix pels anoiencs desplaçats a Madrid, ciutat que va organitzar el campionat d’Espanya S11 i S15.

En especial, gran cap de setmana pel montbuienc Nacho Fajardo que va guanyar la categoria de S15, no sense dificultat primer guanyant 1/8 de final Jorge Carretero, a quarts a Joel Eransus, a semis després d’un igualadíssim partit de 3-2 salvant pilotes de partit davant Álvaro Martín i a la final davant el murcià de San Pedro del Pinatar, Adrián Gracia.

En la mateixa categoria, molt bon resultat del també anoienc Nil Aguilera que va desprès de guanyar a Pablo Merino a 1/16 va cedir vuitens davant Pablo Antolín. En el quadre per llocs va guanyar a Lluís Bori i Roger Ortega però va cedir amb Jordi Carretero en el partit pel 9è lloc.

El capelladí Jordi Colom no va tenir gaire sort caient en el partit de 1/16 amb Cristian Domínguez per acabar finalment 20è en el quadre per llocs.

Finalment la Montse Fajardo també va tenir una destacada actuació quedant en 6è lloc final, guanyant a 1/8 a Lin Chen però caient a quarts davant la campiona Noa Romero del Sant Andreu. En el quadre per llocs va guanyar Michelle Quevedo però va cedir amb la gironina Ona Blasco pel 5è lloc final.

Lliga catalana Caprabo divisió d’Honor.

Dos noves jornades de lliga catalana i el primer equip RS-PLASTNET segueix en 3a posició de la competició amb 288 punts, a 15 del Nick Sports de Barcelona però lluny del Malibú, líder destacat amb 335.

En la jornada de matí davant el Malibú, mal resultat del Bernat Jaume que va cedir per 13 punts davant Iker Pajares, Joel Jaume en canvi va perdre solament per 11 punts davant l’anglès Alex Noakes, 134è del ráquing mundial. Pablo Dolz després d’un molt bon primer set va caure de forma contundent en el segon cedint per 16 punts amb Nilo Vidal. Això deixava al nostre equip amb poques opcions a guanyar la lliga Caprabo.

En la jornada de tarda davant el Nick, les coses és van arreglar una mica amb victòria de Bernat Jaume Davant Dani Pascual per +13, de Joel Jaume enfront Marc Soriano +1 i de Pablo Dolz +17 amb Oliver Haldon. El títol queda lluny per això.

Lliga catalana de 2a categoria.

Victòria balsàmica de l’equip RS-PLASTNET de 2a categoria en el partit jugat a casa davant Can Melich per 3-1. Joan Llorach va sumar victòria davant Àngel Lorenzo dominant 11-7, 5-11, 11-7, 11-4, Rafa Sánchez però va caure 11-6, 3-11, 4-11, 5-11, Nacho Fajardo va posar per davant als nostres guanyant Alex Milesi per 11-7, 11-7, 7-11, 11-4 i finalment en el decisiu Toni Jiménez també va sumar el punt dominat Massimo Milesi per un triple 11-8. Aquest resultat dona aire i fa tornar a la zona tranquil·la a l’equip igualadí.