Marc Garcia i Sònia Sánchez guanyen els 10.000 m de la Cursa Popular de Vilanova del Camí

 

 

Diumenge passat, 490 atletes van participar en la 23ª edició de la  Cursa  Popular de Vilanova del Camí, mantenint-se el poder de convocatòria de la prova vilanovina. Es van classificar 190 atletes en la prova curta sobre 4.550 m, mentre 196 atletes ho van fer en la prova dels 10 Km, i 104 van participar a la cursa dedicada als més petits.

Les sortides de les tres curses, es van fer enguany novament amb sortida separada,  fent-ho inicialment els atletes de les 2 proves grans, sobre 4.550 i 10.000 m. respectivament,  i 3 minuts després sortien els més joves, que van fer el recorregut de l.000 m.

Les curses grans van tenir com a guanyadors a l’atleta del C.A. Igualada Petromiralles Raúl López en masculins (15’04’’) , i a Carla Alemany – CAI Petromiralles (18’50’’) – en femenines pel que fa a la prova dels 4.550 m., mentre en els 10 km van guanyar Marc García – corredors.cat – (35’37’’), i  l’atleta del Roger Roca Running Sònia Sànchez en femenines (41’34’’).

En la prova sobre 1.000 m. per als participants més joves, es van imposar Yousseff Ayyad – CAI Petromiralles- guanyador absolut  amb  6’47’’ i Laia Alonso  – CAI Petromiralles/Dental Igualada – 2ª general i primera fem. amb   6’  54 ”.

Un cop finalitzades les proves, es va efectuar el tradicional sorteig de regals i el repartiment de premis als participants al Poliesportiu de Can Titó, de mans del 1r Tinent d’Alcalde i regidor de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Vilanova del Camí, Francisco Palacios, acompanyat del regidor d’Esports, Camilo Grados, del President del C.A. Igualada Lluís Cañamares, i de Jordi Vilarrubias, en representació de Super Mas  i President de Vilanova Comerç.

L’organització, que ha anat a càrrec d’Esport de l’ajuntament vilanoví,  agraeix un cop més l’esforç de prop d’un centenar de voluntaris col·laboradors, la col·laboració de la Diputació de Barcelona, del Club Atlètic Igualada Petromiralles, i el suport de Super Mas, Blautec, Farmàcia Massana, Marathon Esports, Coca-Cola, del Diari Sport, Therana, Indi’s Folls, Joc Net, Aneto, entre d’altres,  que van possibilitar novament una magnífica matinal atlètica a Can Titó diumenge passat.