Mala jornada dels equips de pàdel de l’Esquaix Igualada

Dels 4 equips Subaru de l’Esquaix Igualada que van jugar la 2a jornada, solament l’equip que juga la lliga federada de 1a categoria va sumar victòria. Aquest equip, està en ratxa ja que ha sumat els 12 punts possibles en els últims 4 partits.

Com dèiem, el primer equip, aquest cop va tenir de víctima Les Moreres amb una victòria molt convincent per 3 a 0.

Mito Campins/Roger Rosich va sumar el punt guanyant als Mallart pare i fill per 6-3, 6-1, Marc Corcelles/Josep Llorach van sumar el segon guanyant a Lluís Piqué/Roger Costa per 6-3, 6-2 i finalment Jan Albareda/Lluís Fernández també van donar el punt guanyant 6-2, 6-3 a Marc/Biaggio.

Lliga PàdelCat 3a Masculí 

Derrota per 2-1 jugant a fora vs Can Busqué.

Els dos Marcs Rabell i Bausili van ensopegar davant la parella Subirana/Xavi Martínez per 3-6, 2-6, Josep Buron/David Hornos van empatar guanyant 6-0, 6-2 a la parella Toni Martínez/Traver, però finalment Juanjo De Miguel/Josep Mª Méndez van caure 1-6, 4-6 amb Albert Balcells/Josep Fernández.

Lliga PàdelCat 3era Femení 

Aquest cop no ha pogut ser i l’equip Subaru femení que lidera la classificació del grup, va caure a casa 2-1 davant Les Moreres.

Eva José/Georgina Carrer van cedir davant Sònia Díaz/Susanna Xufre 2-6, 1-6, Rosa Mas/Sílvia Farrés van empatar gràcies a un gran partit guanyant 6-4, 7-5 a Iolanda i Esther Fernández i finalment Joana Dalmases/Imma Llopart no van poder donar el punt decisiu caient 1-6, 3-6 amb Ani Ureña/Toñi Arribas.

PàdelCat 4rta Femení 

En partit avançat al dijous i a falta d’una jornada, les nostres noies Subaru de 4ª no va poder sumar cap punt al difícil camp de Can Bonastre, que per cert, lideren la categoria. 

Mar Piqué/Irene Gil van cedir en dos sets davant Montse Fernando/Sandra Díaz, Irene Somacarrera/Joana Bisbal també van caure en dos set amb la parella Gemma Recasens/Montse Torregrossa i finalment Marta Pujol/Rocío Estrella tampoc van tenir sort caient en 2 davant Susanna Paquico/Alba Podadera.

Campionat de pàdel Caprabo-Crossland X

Els propers 16-18 de juny,  l’Esquaix Igualada organitzarà un nou torneig de pàdel.

El Caprabo-Crossland X tindrà categoria masculina i femenina i és jugarà en 3 dies 

El Caprabo-Crossland X començarà el divendres dia 16 de juny (dijous en cas de excepcional) i finalitzarà el diumenge 18 dia de les finals amb el corresponent lliurament de recompenses.