L’Òdena CB tanca una jornada plena de victòries fora de casa

 E. BÀSQUET PRATENC 50

ÒCB Sots-21   54

Van jugar: Jorba (19), Fuentes (6), Rosich (14), Calle (6), Porredón, Torrens (8), Poncell (1), Torrellardona, Vidal i Ferrer

 Victòria molt valuosa l’aconseguida per l’equip Sots-21 a l’Hospitalet de Llobregat davant d’un rival que ho va posar molt difícil durant els 40 minuts de partit. Els errors en cistelles fàcils va fer que els jugadors odenencs anessin perdent confiança en el llançament i juntament amb la falta de rebot va facilitar la remuntada de l’equip local en el 2on. quart, neutralitzant una diferència de 7 punts, i arribant a la mitja part 4 punts per sobre (28 a 24).

Un canvi de defensa en la mitja part i una gran defensa especialment en el quart perí­ode facilitaren la sortida en contraatac i agafar una diferencia suficient per acabar guanyant el partit.

B. IPSI “C” – OTTO SYLT 60

ÒCB Sènior “A”   73

Van jugar: Marimón (14), Tarrida (2), Vallverdú (27), Estany (6), Máximo (4), Lorente (4), Santiago (3), Jorba (8), Vives (4) i Soriano (1)

Els jugadors de l’equip sènior tenien clar que si sortien mentalitzats des de l’inici del partit podien aconseguir la victòria. I així ho van fer, al final del 1er. quart ja guanyaven per 11 punts (9 a 20), avantatge que va créixer en el 2on. quart fins els 21 punts (25 a 46), instants abans d’arribar al descans.

A la represa, l’equip local va intentar retallar la diferència en el marcador per tenir alguna opció de victòria en el darrer quart, i de fet, van aconseguir apropar-se a només 10 punts (44 a 54). L’avantatge però, no va baixar en cap moment dels dobles dígits i  finalment és va aconseguir una important victòria per poder seguir a prop des llocs capdavanters de la classificació.

VILANOVA DEL CAMÍ B. C. E.  49

ÒCB Sènior “B”  51

Van jugar: Ferrer, Vidal (3), Piera (7), P. Martí (8), Fajas (6), Palomas (9), Miret (2), Rosich (13), Soriano (3) i Gomicia

Partit de moltes alternatives en el marcador durant la primera part. Si en el 1er. quart la iniciativa va ser pels odenencs (14 a 16), en el 2on. quart va ser pels vilanovins (30 a 26).

A la represa, els locals van aconseguir eixamplar el marcador una mica més, després d’un quart amb pocs punts. S’arribava al darrer quart amb un avantatge prou important per l’equip vilanoví (40 a 31), però un parcial d’inici de 3 a 11 igualava de nou el partit (43 a 42).

En els darrers minuts, l’encert en els tirs lliures van ser claus per emportar-se una ajustada victòria.

VILANOVA DEL CAMÍ B. C. E. 55

ÒCB Sènior Femení  c 59

Van jugar: Forn (15), Raja (8), Farreras (11), De Haro, Pedragosa (7), Carmona (18), Garcia (1) i Freixas

Gran victòria de l’equip femení a Vilanova del Camí. Quan en el 2on. quart l’equip local doblava en el marcador a les odenenques (30 a 15), va arribar la reacció i al final d’aquest quart l’avantatge ja era inferior als 10 punts (32 a 23), gràcies a un parcial de 2 a 8.

Les vilanovines no volien perdre el timó del partit i durant uns minuts del 3er. quart ho van aconseguir, s’apropava el final del quart i encara tenien un petit avantatge (40 a 34), però un parcial de 0 a 7 en els 2 darrers minuts provocava que les odenenques arribessin al darrer quart per davant en el marcador (40 a 41).

A l’equador d’aquest darrer quart, un parcial de 0 a 10 va ser crucial per la sort del partit i la victòria final.