L’Igualada FHCP, bronze a la Copa de la Lliga

Ahir diumenge es va disputar la Final4 de la Copa de la Lliga a la pista de “Can Xarau” a Cerdanyola. A la primera semifinal, les igualadines van perdre contra el que acabaria essent el guanyador de la copa, el CH Mataró, per un ajustat 7-6. Més tard, superava al Reus Deportiu per 5-3 en un partit molt intens.
Aquest matx tancava la temporada per a les igualadines. Una temporada que acaba amb la sensació de que es podia haver fet més i millor pel que fa al primer equip. A l’equip “B” de Primera Catalana, la temporada va ser rodona i es va emportar la lliga d’aquesta categoria per pujar a Nacional Catalana i que tornarà en mans del CE Noia per poder disputar i gaudir de l’ascens. El FEM16 del Nítidus Igualada va quedar 8è de Catalunya en el seu primer any d’existència. Les benjamines de La Sandvitxeria van quedar 5es de Catalunya en el seu segon any de federades. I el Minifem d’Instal·lacions Sevilla ha anat acumulant partits i experiència per fer bons papers més endavant.
Ara ja toca descansar per començar la nova temporada amb les piles carregades i a les ordres de la nova inquilina, l’exentrenadora de l’Hostelcur Gijón Maria Fernández “Pulgui” que ja treballa en el nou projecte esportiu.
Elba Garreta, un any més
L’Elba Garreta seguirà una temporada més al seu club. Ho farà sota la direcció de la Maria Fernández “Pulgui” que encapçala l’ambiciós projecte esportiu que ha de tornar a l’equip igualadí a l’elit de l’hoquei patins.
Amb aquesta renovació, l’Igualada Femení HCP va perfilant la plantilla de la propera temporada després de la renovació de la jove i talentosa portera Laia Navarrete i el fitxatge de l’entrenadora asturiana.
La jugadora igualadina, peça clau de l’equip igualadí les darreres temporades, confia en assolir els objectius marcats per l’equip tècnic per tornar l’equip on es mereix, a l’OKlliga.
En els propers dies, l’Igualada Femení té previst anunciar noves incorporacions al primer equip i que tindran molt de pes en el nou projecte.