Laura Orgué s’imposa a la Casamanya Extrem de les Vertical Series

Els millors especialistes en verticals s’han citat a Ordino en la quarta edició de la Casamanya Extrem, que igual que les anteriors, ha resultat vibrant. Nil Cardona i Laura Orgué han estat els més forts i s’han apuntat una victòria de prestigi en les Vertical Series de les Skyrunner National Sèries Spain, Andorra & Portugal.
En aquesta edició el clima ha respectat als corredors i la Casamanya Extrem s’ha pogut disputar seguint el traçat original i que la converteix en una de les verticals més dures del món, gràcies al seu ascens directe entre el centre d’Ordino i el pic del Casamanya a 2.752 metres d’altitud en tan sols 5 quilòmetres i superant 1.440 metres de desnivell. En categoria femenina Laura Orgué, actual Campiona del Món de Quilòmetre Vertical i gran dominadora de l’especialitat, ha aconseguit la seva quarta victòria en quatre edicions i es converteix en la reina indiscutible de la prova. Orgué ha batut amb solvència a les altres corredores i ha marcat un excel·lent crono de 1:08:51, superant a Maider Fraile que ha estat segona amb 1:20:09 ja Iolanda García, que ha tancat el podi amb 01:21: 13.
Després de la disputa del Casamanya Extrem, les Vertical Series decidiran en KV do Fanal del 10 de setembre, i es completen amb la Vilaller Vertical Race del 26 d’agost com Skyrunning National Championship Vertical.