L’Anoia Rugby, a Cervelló i en un torneig a França

Gran partit dels sots-16 de l’ANOIA RUGBY a Cervelló

Dissabte passat varem viure una tarda magnífica de rugbi a Cervelló, els sots 16 de l’ANOIA RUGBI CLUB van disputar un partit intens contra un equip, els Cérvols, que aquesta temporada en demostrat una evolució constant i molt positiva, un equip jove amb ganes de fer-ho bé.

Pel que fa al partit, la defensa de l’ANOIA RUGBY va realitzar una molt bona feina aturant l’atac del rival amb molta empenta, els davanters van repartir el joc tot posant en pràctica les noves estratègies assajades en els darrers entrenaments, i la línia de tres quarts àgil i veloç com es habitual fent molt bones marques.

Un partit entretingut i molt treballat per part dels dos equips amb una trajectòria clarament ascendent en els dos clubs.

Victòria merescuda 5-33 pels sots 16 de l’ANOIA RUGBY CLUB a Cervelló.

L’escola del ANOIA RUGBY participa al torneig Tournoi Sirvant / Tournoi Thomas Raynaud a Thuir, França

Aquest dissabte 7 d’Abril, l’escola de l’ ANOIA RUGBY CLUB amb l’escola de l’Esparreguera varen participar, un any més, a la trobada d’escoles organitzada pel Ecole USThuir, població propera a Perpinyà (França).

En la trobada, anomenada Tournoi Sirvant / Tournoi Thomas Raynaud, van participar més de 1200 nenes i nens, en les categories de 6 a 14 anys.

Els clubs participants, juntament amb els nostres Hipo-Víkings, van ser: Clubs de Canet, Le RACC, Cabestany, Millas, Entente de la têt, Aspres, Salanque, l’USAP i el Barça.

La jornada va començar a les 9,30h i va durar fins les 18,00h. Una llarga jornada de rugbi on van disputar 6 intensos partits de 10 minuts cada un, on els va tocar suar, patir i gaudir davant uns rivals que tenen el rugbi com esport nacional, i això es nota, i molt (quina enveja).

Sens cap mena de dubte aquesta es una de les experiències més maques que les nostres jugadores i jugadors viuran mai.

Agrair al US Thuirinoise per haver-nos convidat i per el tracte rebut durant tota l’estada a casa seva. Per cert, quines instal·lacions, 6 camps de rugbi per una població de poc més de 7.000 habitants. Al rugbi a casa nostre li queda molt camí fer fer.

 

L’Anoia Rugby Club manté les portes obertes per provar aquest esport.
Es pot contactar amb el club mitjançant el seu facebook o bé per telèfon al 654 550 672.

 

Facebook: https://www.facebook.com/ANOIARUGBY/