La portera del CH Vilanova Duna Barrera guanyadora del Premi Goalkeeper 2016-2017

 

La IV edició dels Premis Goalkeeper han reconegut la jugadora d’handbol vilanovina Duna Barrera. El lliurament de premis va ser el Centre Cultural La Vinícola de Santa Margarida de Montbui, el passat 28 de maig, davant la presència d’uns 90 convidats. L’acte estava destinat a premiar als porters d’handbol que durant la temporada 2016-2017 han tingut una bona actitud a la pista, tant als entrenaments com als partits. Els premis també han valorat els porters que han demostrat ganes d’aprendre i que han millorat durant la temporada el seu rendiment esportiu a la porteria.

El Premi més important de la festa, el Premi Goalkeeper d’aquesta edició ha estat per Duna Barrera, jugadora del cadet femení del CH Vilanova, una portera que durant aquest any ha fet una progressió espectacular i que ha vist recompensat el seu esforç amb aquest notable  guardó.

Aquest any, els tècnics  del Premi Goalkeeper han entrenat als porters del CH Vilanova del  Camí, el CH Sant  Esteve Sesrovires, el CH Montbui i el CH Santpedor, motiu pel qual, a la festa hi havien uns 30 porters representants dels  quatre clubs.

Durant l’acte també es va fer un reconeixement a tres porters que per algun motiu esportiu havien destacat durant la temporada: Joel Solanelles (CH Igualada), Júlia Estany (CH Sant Joan  Despí) i Bernat Bisbal  (FC Barcelona).També es van donar quatre accèssits pels porters representants de cada un dels clubs  i que han fet una bona temporada: Martí Méndez, Erika Domene, Toni Rafecas i Xènia Méndez.

Foto de Joan Angel Solanelles