Joan Masip, brillant campió de Catalunya absolut de tennis taula

 

Històric. El palista juvenil Joan Masip (CER l’Escala) s’ha proclamat a Calella brillantíssim Campió de Catalunya absolut de tennis de taula. L’igualadí Masip, que entrena al Centre d’Alt Rendiment (CAR) de Sant Cugat del Vallès a les ordres dels tècnics Dani Torres i Ramon Mampel, ha fet història aquest cap de setmana a Calella coronant-se com el millor jugador català sent juvenil. Precisament havia estat campió absolut sent juvenil l’actual entrenador de Joan Masip al CAR, Dani Torres. Torres ho va fer la temporada 93/94 defensant els colors del Bagà Petrocat i també el mite i llegenda viva Josep Maria Palés la temporada 80/81.

En la gran final individual, el jugador d’Igualada s’ha imposat al vigent campió i defensor del títol Oriol Monzó (DKV Borges Vall) per 3 sets a 0 (11-7, 11-5 i 11-8). Monzó portava quatre títols consecutius a nivell individual i Joan Masip ha trencat aquesta ratxa del sitgetà sent molt superior i demostrant la seva gran progressió. En les semifinals, Masip ha superat a Yordi Jason Ramon (CN Mataró) per 3 jocs a 1 (11-7, 10-12, 13-11 i 11-5) i en els quarts de final a David González (Borges) per 11-5, 11-9 i 11-9.

Títol de campió de Catalunya individual per a Joan Masip i en dobles fent parella amb el seu company d’equip al CER l’Escala Marc Clotet. Clotet i Masip han estat els millors en la competició de dobles masculins guanyant a Albert Salas (Olesa) i Xavier Casadevall (Lluïsos de Gràcia) en la final.

I per equips, subcampionat del CER L’Escala de Joan Masip. Els escalencs han cedit en la gran final contra el DKV Borges Vall per 3 a 1.