Intensa activitat de l’Esquaix Igualada

El Bernat Jaume planta cara al 37 del món

Gran partit del Bernat a Londres en la darrera jornada de lliga  anglesa PSL entre Bexley i Coolhurst. El nostre representant que jugava de 1, es va enfrontar a l’anglès Adrian Waller, PSA 37, caient per 6-11, 11-6, 10-12, 8-11 però amb molt bones sensacions, sempre plantant cara i sobretot amb la sensació d’estar sempre dins del partit. Propera estació, EEUU amb dos nous torneigs PSA, Madison i Rochester.

Per altra banda el seu germà gran Joel Jaume, és va desplaçar a Pamplona per jugar el primer d’una sèrie de campionats La Liga Sports puntuables pel ránquing espanyol. L’anoienc, va superar les dues primeres rondes del quadre arribant fins els últims 8 millors. A quarts va cedir davant el murcià Alberto Pérez per un renyit 3-1.

Montse Fajardo brillant subcampiona d’Espanya de S13

La montbuienca Montse Fajardo fent molt poc soroll, cada dia avança a més bon ritme i el passat cap de setmana a Santa Cristina d’Aro va donar un altre pas endavant quedant subcampiona d’Espanya en la categoria de menors de 13 anys. La Montse, va perdre la final amb la seva gran rival de generació, la gironina de Lloret Ona Blasco que darrerament ha guanyat alguns dels torneigs de més prestigi internacional. Tercera fou la andalusa Estela Martín i quarta la gallega Olivia Mon.

L’armada igualadina la van completar el Nacho Fajardo que va fer un campionat molt irregular a S17 i el Nil Aguilera i Eric Morillas que van caure en les rondes de qualificació.

El tercer equip de lliga catalana RS-PLASTNET assalta Cardedeu!

Igualadíssim enfrontament entre el nostre equip de 3a RS-PLASTNET i l’esquaix Cardedeu.

Tots els partits van ser renyidíssims i dos d’ells van necessitar del 5è set.

Sergi Rivero va sumar el seu partit ja que amb 2-1 a favor els seu rival David Vossen és va haver de retirar. Carles Sánchez tot i guanyar 3-0 va patir de valent davant Kim Muntané guanyant-lo 12-10, 13-11, 11-8. Qui va suar també de valent va ser Sergi Campos que va perdre pel més estret marge possible davant David Ruiz per un agònic 11-6, 12-10, 10-12, 8-11, 12-10. Finalment Dani Zaragossà va resoldre pels nostres tot i que va tenir un partit molt travat dominat finalment per 11-7, 8-11, 6-11, 11-9, 11-6.