Intens cap de setmana del San Roque

Aquest diumenge es va celebrar a Figueres el classificatori per al Campionat d´Espanya, que es celebrarà el 22 de novembre a Alacant. Del nostre Club participaren un total de set gimnastes i de cada categoria només les cinc primeres aconseguirien participar aquest Campionat d´Espanya.En categoria aleví amb maces, Carlota Zamora i Gisela Ramírez aconseguint totes dues un gran podi, primera i tercera classificant-se totes dues.

En categoria cadet amb cinta, participaren Rut Vives, Sandra Domínguez i Paula Mensa; i en aquesta aconseguí classificar-se la Sandra, pujant al segon lloc del podi. En infantil i aparell cinta, Inma Cardozo, executant un gran exercici també aconseguí la classificació. I per acabar, Itziar Mensa, juvenil amb aparell de pilota, amb un gran exercici, quedant en sisena posició, a les portes de la classificació. Volem destacar el gran nivell, treball de totes les gimnastes i cos tècnic que van demostrar en aquesta competició.

Totes han fet una gran competició, tot i que aconseguí la classificació era un repte molt complicat. Volem donar l´enhorabona a les gimnastes classificades i animar a totes a seguir lluitant i treballant per a les pròximes competicions catalanes que tenen al llarg d´aquesta temporada de tardor.

A la tornada de Figueres, diumenge a la tarda, vam assistir a la Festa de l´Esport de Vilanova del Camí, organitzada per l´Ajuntament. Vam gaudir d´un acte molt especial dedicat a esportistes i entitats de la nostra localitat. Del C.G San Roque van ser premiats: Sonia Gutierrez per la seva gran dedicació com a tècnica del Club; Lia Escribano com a gimnasta i pels seus resultats en esport base; i Paula Mensa quedà finalista com esportista absoluta optant al premi com a millor esportista de l´any.

Des de el Club volem felicitar i agrair a l’ajuntament i organitzadors d’aquesta gran Festa de l´Esport, que després d´uns anys sense gaudir-la a Vilanova, l´han recuperat.