Inici d’entrenaments pels equips de l’Handbol Igualada

Els equips del club handbol Igualada  que han de disputar sectors per poder jugar a Lliga Catalana ja estan treballant a les Comes. S’han posat en marxa i han fet els primers entrenaments de la temporada. És el cas del Juvenil Masculí ,i l’infantil masculí  que entrenen per aconseguir el millor estat de forma físic, tècnic i tàctic de cara als partits de les fases d’ascens.

Per part dels conjunts Cadet masculí i femení i Infantil femení començaran a treballar a partir de dimarts a les comes per preparar les fases de 1ª catalana.

El conjunt sénior masculí ha començat a entrenar aquest dilluns de cara a iniciar de la millor manera possible la temporada 2017-18 . Dins de la planificació d’aquest inici es contemplen partits amistosos per totes les categoríes del club durant el proper setembre per tal d’aconseguir el millor joc possible per tots els conjunts.

Per altra banda el club celebrarà , el pròxim 6 de Setembre de 21:00 a 22:00 a les comes,   proves de selecció de noies pels equips de la línia femenina on  podran participar totes aquelles noies majors de 7 anys que desitgin formar part dels equips del club.