Gerard Miquel s’incorpora a l’Igualada Hoquei Club

Gerard Miquel Solé, de 19 anys i procedent de l’equip Júnior del FC Barcelona, és el segon i darrer reforç de l’Igualada Calaf Grup de cara a la temporada 2017-2018. El jugador firma amb el club arlequinat per una temporada. L’ex blaugrana assegura que l’Igualada “és molt bon club per créixer. Aposta pels joves i el Ferran López m’ha dit que tinc la seva confiança i que jugui com sé”.

El ja nou fitxatge de l’Igualada es va formar als equips inferiors de l’Andorra Hoquei Club. Ara fa quatre temporades, es va incorporar a la base del FC Barcelona, on ha completat dos anys com a juvenil i dos de júnior. Com a blaugrana ha aconseguit un ampli palmarès que compta amb 3 Campionats de Catalunya, 2 Campionats d’Espanya i 1 sots campionat d’Espanya. Amb el Barça ha disposat de molts minuts a Primera Nacional Espanyola, on ha anotat 12 gols i ha repartit 4 assistències. Amb 12 dianes, ha estat el tercer màxim golejador de l’equip. Tot i això, la nova incorporació arlequinada es defineix com un jugador “més defensiu que ofensiu”  i a qui li agrada analitzar el joc i organitzar-lo.

Gerard Miquel té la nacionalitat andorrana per haver nascut a Andorra, però els seus pares són igualadins. De fet, Gerard Miquel és el fill de Llorenç Miquel, que al llarg de la temporada 1987-1988 va tenir algunes aparicions amb el primer equip igualadí, amb Roc Mestres a la banqueta.

Ara farà el salt a jugador sènior amb l’Igualada Hoquei Club. Gerard Miquel afronta amb ganes i il·lusió el repte del club arlequinat, que rejoveneix molt el seu planter. És conscient que “jugar a l’OK Lliga serà un canvi gran, però m’adaptaré i podré donar a l’Igualada el que necessiti de mi”.