Finalitza el 37è Campionat Futbol Sala Vilanova del Camí

 

Aquesta setmana s’ha posat punt i final a la 37a edició del Campionat de Futbol Sala de Vilanova del Camí, que enguany ha comptat amb la participació de 24 equips de tota la comarca, dividits en dues categories (Divisió d’Honor i Primera Divisió). Des del servei d’Esports destaquen que ha estat una de les edicions més netes dels darrers anys, on gairebé no hi ha hagut sancions i les expulsions al llarg dels 9 mesos de campionat han estat pràcticament inexistents. Tot plegat és fruit del bon ambient que hi ha entre els equips i el bon clima d’un campionat de lleure com es el de Vilanova del Camí.

Dimecres es va fer l’entrega de premis amb la presència del regidor d’Esports Camilo Grados i de l’alcaldessa de Vilanova del Camí, Noemí Trucharte.

En la Primera Divisió, els tres equips que van aconseguir l’ascens a la categoria de Divisió d’Honor, van ser el Piscolabis Pub (flamant campió) seguit del Grup de Lleure “La Clau” com a segon classificat i el Matraka Team com a tercer. Cal destacar que durant tota la competició els dos primers equips han estat a la disputa del títol, que es va resoldre en les darreres jornades de lliga. En aquesta categoria, el jugador del Red Socks Carles Fabregas es va proclamar màxim golejador de la categoria amb 27 gols.

Pel que fa a la Divisió d’Honor, els tres equips que van rebre trofeu, van ser el Asador Mesón el Abuelo, un clàssic equip que sempre competeix pel títol de lliga, seguit del CF El Lokal, que va quedar segon i de ben a prop el Newteam FC que finalment va quedar en tercera posició. Del Newteam en surt el màxim golejador, en Kilian Martínez ni més ni menys que amb 34 dianes en 22 jornades.
Un cop va finalitzar la lliga, es va disputar La Copa, on hi van participar 18 dels 24 equips. La Copa es un torneig complementari a la lliga, que amplia la competició un mes. El seu format es d’eliminatòria directe, on tan sols arriben a la final els dos millors equips, que en aquest cas van ser el mateix Newteam FC i CF El Lokal de la Divisió d’Honor.

El passat dimecres, com ja ve sent habitual, tot just abans de l’entrega de premis es va jugar la final de Copa, amb un resultat de 7-4 que va proclamar al CF El Lokal com a guanyador, per primer cop, d’aquesta competició amb una brillant trajectòria, ja que va resultar invicte en tot el torneig de Copa.

La lliga va començar el 10 d’octubre i va finalitzar el passat mes d’abril. Amb el final de copa i l’entrega de premis de la lliga regular, s’ha posat el punt i final a la temporada futbolística. Des de l’àrea d’Esports, però, ja estan ideant la 38ª edició, que s’iniciarà novament, a l’octubre.