Excel·lent cap de setmana esportiu pels equips de l’Esquaix Igualada i Bernat Jaume

L’equip RS-PLASTNET va sumar dues victòries molt importants, totes dues per 2-1 davant el Triops de Banyoles i el Nick de Barcelona.

En la Jornada de matí, Nacho Fajardo davant Dani Ramírez i David Llibre enfront Pol Rami van anotar 3-0 pels anoiencs mentre que Joel Jaume va perdre 1-3, però desprès de jugar un gran partit davant Dani Pascual. En la jornada de tarda victòries de Joel Jaume i Nacho Fajardo, tots dos per 3-0 davant Alex Luque i Dani Molina i derrota de David Llibre 2-3 amb Francesc Sistané. Amb aquest resultat, l’equip anoienc s’enfila al tercer lloc amb 7 punts empatat amb el segon, el Tenis Sabadell i a dos del líder, el Malibú de Sabadell.

L’equip infantil de l’Esquaix Igualada-Caprabo segueix liderant la lliga catalana infantil desprès de 8 partits. El la 2a jornada jugada al Tipi Park de Santa Cristina d’Aro, els anoiencs van mantenir el liderat amb 1.275 punts, 12 més que el Malibú A de Sabadell, segon i també per sobre del Sant Andreu, tercer amb 1.234. Els igualadins van formar amb Nil Aguilera, Jordi Colom, Eric Morillas, Pau Doncel, Gerard Sabariegos i Montse Fajardo. En la jornada de matí, els de Caprabo va jugar amb Triops B i Malibú B i en la jornada de tarda, ho van fer amb Malibú A i Squash Project.
Resten 2 jornades una al Triops de Banyoles i la decisiva, al Marconi de Terrassa per decidir el títol.

Bernat Jaume segueix sumant a les lligues europees. L’anoienc Bernat Jaume va sumar la seva 1a victòria a la lliga anglesa PSL guanyant el partit decisiu davant Tim Vail (Chichester) per 3-1. El igualadí juga amb Bexley, al sud de Londres, un club d’una llarga tradició tan en esquaix com en tenis. La PSL és la lliga professional més important del món, és juga els dimarts i els divendres i acostumen a participar tots els millors jugadors del món, en els diferents equips repartits per territori angles.