Els Jocs Escolars recuperen la màxima activitat després de l’aturada

Després de l’aturada de Setmana Santa, els Jocs Esportius Escolars de l’Anoia recuperen la plena activitat i aquest cap de setmana passat van tornar a omplir les pistes i pavellons de diferents punts de Catalunya.

A nivell local, per la comarca de l’Anoia es van disputar els partits de la jornada de les diferents competicions d’associació. Del dissabte destaca la Jornada de Bitlles Catalanes que van disputar els equips del Campionat Aleví de Polisportiu. Al Complex Esportiu de Les Comes, a les pistes de bitlles catalanes, els integrants de cada equip van anar demostrant la seva punteria i habilitat per puntuar per l’equip en el Campionat. Amb la jornada comptabilitzada, la classificació ha quedat així:

 

Campionat Polisportiu Aleví Femení
Punts Puntuació
1 JESÚS – MARIA 84 11
2 R. CASTELLTORT B 80 10,5
3 R. CASTELLTORT A 78 10
4 MONTCLAR 71 9,5
5 CASTELL D’ÒDENA 53 9
6 EMILI VALLÈS 51 8,5
7 GARCIA LORCA B 47 8
8 MOWGLI 43 7,5
9 GARCIA LORCA A 42 7
10 DOLORS MARTÍ 37 6,5
11 ATENEU 35 6

 

Campionat Polisportiu Aleví Masculí
Punts Puntuació
1 MOWGLI 99 7
2 DOLORS MARTÍ 90 6,5
3 CASTELL D’ÒDENA 88 6
4 RAMON CASTELLTORT “B” 83 5,5
5 GARCÍA FOSSAS 80 5
6 RAMON CASTELLTORT “A” 59 4,5
7 POMPEU FABRA 31 4

Per la seva banda, el Campionat de Gimnàstica Artística ens va portar a Martorell per celebrar la 6a jornada. La comarca de l’Anoia anava representada per l’Associació Gimnàstica Masquefa i l’Anoia Club Gimnàstic. Els esportistes de cada entitat van treure el millor de si en el salt, la barra i  a terra per aconseguir la millor puntuació.

Aquest cap de setmana l’encetarem amb la jornada regular dels Jocs Esportius Escolars de l’Anoia. Dissabte, a partir de les 9:00h fins les 14:00h es disputaran els partits de cada competició d’associació. El Campionat Polisportiu Benjamí té una cita amb les Bitlles Catalanes, l’esport convidat d’aquesta temporada.

Seguint en dissabte, a Castelldefels es celebrarà l’última jornada del Campionat de Patinatge Artístic. Per altra banda, el calendari de la Gimnàstica aeròbica convida a tots els participants a Sabadell per disputar la 3a jornada.

Diumenge, el Campionat Comarcal de Cros ens porta fins a Piera. A partir de les 10:00h es donarà el tret de sortida al 2n Cros Escolar Herois del Bruc. Els entorns de l’escola dibuixaran els diferents circuits adaptats a cada categoria.

Per a més informació de les activitats esportives en edat escolar a la comarca i voltants, visita www.ceanoia.cat.