Els Jocs Escolars de l’Anoia es concentren en dissabte i el Cròs Comarcal a La Pobla

El cap de setmana passat als Jocs Esportius Escolars de l’Anoia va ser ben tranquil i controlat. Dissabte al matí, els equips de les diferents competicions d’associació van aprofitar per recuperar partits. Durant la temporada, són varis els dissabtes que es destinen a recuperar partits que s’ajornen per indisponibilitat dels equips o altres motius. Les inclemències meteorològiques també són un dels motius d’ajornament de partits, sobretot en pistes exteriors. Val a dir que el Consell Esportiu de l’Anoia manté una estreta relació amb l’Observatori de Pujalt amb qui es comuniquen intensament els dies amb previsió de pluja. Gràcies a aquesta relació, en dies de pluja, la majoria de partits es recol·loquen perquè es puguin jugar sota cobert.

Diumenge, més d’un centenar de nens i nenes van participar al 6è Cros Escolar de Castellolí organitzat per l’Escola Les Passeres. Avui destaquem als més petits de la prova, els nens i nenes de P3 que van sortir a córrer els 150 metres:

Pos. Dorsal Nom i cognom Centre Educatiu
1 177 Mariona Cuadrado Herrero Escola Emili Vallès
2 16 Marta Casado Lopez Acadèmia Igualada
3 702 Etna Martinez Juve Maria Borés
4 1759 Cloe Puigdellivol Berenguer Les Passeres
5 1786 Blanca Gomez Raja Les Passeres

 

Pos. Dorsal Nom i cognom Centre Educatiu
1 31 Roc Borràs Esteras Castell d’Òdena
2 15 Jordi Sampere Mas Maristes Igualada
3 1781 Quim Casanellas Trullas Garcia Fossas
4 932 Guillem Gubern Rodriguez Ramon Castelltort
5 8 Nico Díaz Álvarez EBM La Rosella

Després d’un cap de setmana més aviat tranquil als JEEA, aquest dissabte es promet intens. La jornada de Jocs ens portarà al Cros Comarcal, dissabte a La Pobla de Claramunt. Celebrant la 5a edició de la prova, L’Escola Maria Borés i l’AMPA rebran participants de totes les edats amb ganes de córrer. Els Campionats Polisportius tenen molt en joc ja que el Cros Comarcal puntua pel mateix Campionat.

El mateix dissabte, està prevista la 2a jornada de Control de Natació, necessària per a la presa de temps de cara a la classificació per a la competició comarcal de natació. També hi ha prevista la 3a jornada de Gimnàstica Artística. Aquest cop, la competició ens porta fins a Gelida.

Diumenge els JEEA ens donen festa per gaudir de l’esport en família. Per a més informació i activitats esportives, visita www.ceanoia.cat.