El CNI, a la vertical de Sobrepuny i la marató de Roma

IguAquest cap de setmana es va celebrar la VI edició de la Vertical Sobrepuny.  Amb una mica més de 3’5 km i quasi 800 m de desnivells positiu, s’arriba al cim del Sobrepuny, un dels miradors més espectaculars de la comarca del Berguedà.  La prova la van liderar l’Isaac Barti amb 33:31 i la Claudia Sabata 39:34. El corredor del C.N.I.(secció excursionisme) Josep Mª Moreno va participar amb un temps de 41 minuts 55 segons, quedant a la 23ª. Posició general i obtenint un bon lloc dins la seva categoria, segon de Màsters. La propera cita amb el món de les verticals serà al Maig a la Vertical Quiri (Noves de Segre).

Diumenge dia 8 d’Abril va tenir lloc la Marató de Roma. El corredor del Club Natació Igualada Albert Bascompte ha participat en aquesta Marató força dura amb un parell de desnivells i el terra empedrat, suportant  uns 25º de temperatura que l’han fet molt calorosa.

L’Albert ha fet la primera meitat força bé, però la segona li ha resultat més costosa. Ha acabat amb un temps de 3h. 47’27”.