El CFI femení s’assegura la permanència a la 2a Divisió espanyola

Pere Santano.- Les blaves van guanyar el seu partit davant l’Sporting de Maó de Menorca amb un inici de partit fulminant, gràcies a un gol matiner gol de Marina Salanova en el primer quart d’hora de joc. Les igualadines es van refiar una mica del marge obtingut en el marcador i el Sporting de Mahón va començar a fer arribades a la porteria de Noelia. El que va provocar que, just a l’últim minut de la primera part, arribés l’empat en la sortida d’un còrner.

A la represa, l’equip Igualadí va sortir amb una mentalitat molt diferent i en el primer minut de joc, Miríam Solias feia un espectacular gol des de gairebé 30 metres de distància, amb un xut potent i col·locat. Amb l’arribada d’aquest gol i el marcador de nou a favor, l’equip va tornar a la seva millor versió, vista en l’anterior partit a Pallejà, i va fer seu el control absolut del joc.

En els últims minuts de partit va arribar el gol de la sentència, a través d’una falta que servia Marcet i que rematava de cap Cubí al fons de la xarxa, que significava la victòria. Un triomf per segellar, un any més, la permanencìa a Segona Divisió Espanyola.

Amb aquesta victòria l’equip arriba als 30 punts i es manté a la 8a posició.

Alineació: Noelia, Júlia, Esther, Cubi, Elena, Míriam, Núria, Marcet, Judit, Marina i Bernadí.
També: Carla Roset, Andrea Garrido i Laura Ribas.