El CBI segueix sumant victòries i se situa en zona de promoció d’ascens a la LEB

El Club Bàsquet Igualada va guanyar a Mallorca en un disputat partit al Toni Servera davant un Palma Air Europa que va fer un pèssim darrer quart i el CBI va saber aprofitar-ho, per emportar-se el partit per un resultat de 73 a 81.

Ja des del seu inici es preveia com un partit que anava a ser dur. Bona intensitat enrere i un bon joc col·lectiu en atac permetien al Palma Air Europa colpejar primer i finalitzar el primer període per davant amb un resultat de 23 a 18. En el segon període el joc perdia fluïdesa en ambdós costats, amb poc encert en el tir però el conjunt local aprofitava per ampliar la diferència fins als 8 punts al seu favor (40 – 32).

Es reprenia el partit i el domini del partit canviava de bàndol, el Palma Air Europa seguia sense trobar el seu joc en atac i el CB Igualada despertava gràcies a la intensitat i consistència per anar retallant diferències, col·locant-se a només un punt (55 a 54) al final del tercer quart.

El conjunt local ho intentava però ho aconseguia girar la dinàmica del partit i els igualadins es aprofitaven la manca d’idees dels mallorquins per apoderar-se del partit. El matx es mantenia igualat en tot moment però sempre amb el CB Igualada per davant, arribant als últims instants amb una renda que li permetia jugar amb tranquil·litat. Els locals van pressionar a tota pista fins al final, però els nostres van gestionar bé el seu avantatge per emportar-se l’igualat xoc per un resultat final de 73 a 81, que situa el CBI en el segon lloc compartit amb el Pardinyes de Lleida, en zona de promoció d’ascens a la Lliga LEB. El mai vist.