El CAI, quart a l’Aquatló d’El Masnou

El passat dilluns 11 de setembre es disputà al Masnou, una nova prova de la copa catalana d’aquatlons, puntuable per la lliga de clubs. La carrera es disputà en el format de 2,5 kilòmetres de cursa a peu, 1 km de natació al mar i 2,5 kilòmetres més de carrera a peu per finalitzar la competició.

Entre els més de 130 participants que participaren en la competició, el CAI Triatló hi fou present amb 5 dels seus membres; Assumpta Castelltort, Samuel Delgado, Carlos Fernández, Oriol Marimon i Sergi Sánchez.

A nivell individual cal destacar la 5a posició absoluta i 3r de la seva categoria d’Oriol Marimon i la clara victòria en la categoria de veteranes2 d’Assumpta Castelltort, així com la 23a posició absoluta de Carlos Fernández. Samuel Delgado i Sergi Sánchez també realitzaren una molt bona competició finalitzant la prova en la 40a i 44a posició.

Els guanyadors absoluts de la prova foren Rodrigo Torres dels Rockets i Clàudia Perez del CN Sabadell.

Finalment cal ressaltar l’excel·lent 4a posició per equips aconseguida per els nois del CAI Triatló, només superats pel CN Barcelona, el CN Mataró i el Prat Triatló, que fou el guanyador de la prova a nivell de clubs