Dos podis del Club Patinatge Artístic al trofeu Lluçanès

Fins a catorze patinadores del Club Patinatge Artístic Igualada es van desplaçar fins a Olost de Lluçanès el cap de setmana passat per participar al IV Trofeu del Lluçanès.

Van destacar els podis aconseguits per la Ivet Bonet (1ª en Iniciació A) i la Berta Escoda (2ª en MINI 2). També cal remarcar el bon paper de l’Ainara Varela en Iniciació B, ja que va aconseguir un meritori quart lloc a molt poques dècimes del tercer.

Dissabte va ser el torn de les més petites. Vàries d’elles debutaven, i l’experiència no va poder ser millor, ja que s’ho van passar d’allò més bé i van poder experimentar per primera vegada l’ambient d’un trofeu de patinatge. El diumenge van participar les de categories superiors.

Les classificacions van ser les següents:

-Mini 2: Berta Escoda 2ª, Emma Miravet 5ª, Nahia Ramos 6ª.

– Mini 1: Arlet Domenech 6ª.

-Iniciació C Menor: Maria Escoda 19ª.

-Iniciació C Major: Gisela Santiago 10ª, Mireia Cutanda 18ª, Abril Domenech 20ª.

-Iniciació B: Ainara Varela 4ª, Anna Domenech 15ª, Iris Ruiz 16ª, Ana Fernandez 19ª.

-Iniciació A: Ivet Bonet 1ª, Berta Roset 14ª.

Des de la Junta Directiva del club es va assenyalar com un èxit la participació de catorze patinadores en aquest trofeu, al tractar-se d’un club amb pocs mesos de vida, i es van mostrar molt animats per al futur ja que el club va començar amb vuit patinadores i ara ja en són vint-i-cinc.

La temporada de trofeus no para, i la propera cita serà el dia 01 de Juliol al Trofeu de Festa Major organitzat pel Club Natació Terrassa.