Diferent sort dels equips de pàdel de l’Esquaix Igualada

La jornades de lliga que els diferents equips disputen en +45 i PàdelCat segueixen cremant etapes de cara a assolir la classificació en els diferents grups.

 Lliga Pàdel +45 Oxford: Victòria a Piera.

Els de Oxford tornen a guanyar i escurcen diferencies amb el cap de la taula. Victoria a fora a casa del sempre complicat CT Piera per 1-2

S’espera un derbi aquest dissabte molt interessant davant Cambridge.

Albert Homs/Ramon Gabarró van sumar 6-1, 6-7, 6-2 amb Toni Fallaràs/Josep Puig, els de l’Alt Penedès va empatar gracies a la victòria de Antonio Azgarra/Xavi Gil guanyant a Gabi Bonet/David Sanuy per 3-6, 6-3, 2-6, però Isidre Marimon/Lluís Fernández van decantar el seu partit dominant 6-3, 6-2 a Albert Pascual/Albert García.

Lliga Pàdel +45 Cambridge: En caiguda lliure.

Derrota sense pal·liatius dels de Cambridge, això si a les complicades pistes del vigent subcampió, Can Bonastre. Aquest resultat fa que el proper derbi contra els seus germans de Oxford sigui per Cambridge a vida o mort.

Jordi De Belza/Xavi Balp van caure en 2 sets davant J.A. Recasens/Xavi Morente, Joan Corcelles/Santi Aizcorbe també van cedir en dos enfront J.C Blanquez/Joan Castilla i finalment derrota també en 2 sets de de Josep Anton Colom/Jordi Ferrer amb David Cadenas/José De la Fuente.

PadelCat 2a Masculí . Gran victòria davant el potent Village Promesas de St. Feliu de Llobregat.

Primer partit de la segona fase de la Lliga on ara ens toca jugar contra els bons de la categoria. Gran debut del fitxatge d’hivern Salva Raja que ha reforçat l’equip de forma evident.

Isidre Marimon/Salva Raja van dominar 4-6, 6-3, 6-4 a Jorge Romero/Guillem Saura, Xavi Lorente/Lluís Fernàndez van cedir per un doble 1-6 amb Abel Parera/Raul Nieto, però Albert Homs/Roger Rosich van tancar el partit guanyant 7-6, 6-2 a Alex Fort/Javier C.

PadelCat 3a Masculí: Derrota amb +K Pàdel. 

Comencem la segona Fase de la lliga i també hem de jugar en el grup A, grup aquest molt complicat amb equips de nivell i debut de 3 reforços d’hivern, Pol Palmes, Jordi Giralt i David Pérez.

Marc Rabell/Josep Buron van caure en 0-6, 3-6 amb Albert Castaño/Ramón Vidal, Pol Palmés/David Mestres també van cedir en dos sets davant José Luis Santano/J.A. Paton i finalment en el partit més igualat, els debutant David Pérez/Jordi Giralt van caure 6-7, 4-6 amb Àngel Méndez/Javier García.

PadelCat 3era Femení. Derrota a Vallirana. 

Primer partit de la segona fase també dins del grup A i amargant derrota a fora amb el Cem Vallirana, El resultat 3-0 sense massa historia i derrotes de Eva José, les germanes Calvet, Joana Dalmases, Encarna Valdés i la debutant Sònia Díez, que ha reforçat l’equip aquest hivern.

PadelCat 4a Femení. Brillant victòria davant l’Infinit. 

Les noies Subaru de 4ª van encetar la segona fase de la Lliga amb una brillant victòria a fora amb Infinit per 1-2. 

La parella 2, Cristina Hernández i Raquel Alonso van sumar el primer triomf guanyant Pilar Caro/Mònica Mateu per un doble 1-6, Rocío Estrella/Joana Mauri van cedir 0-6, 1-6 amb Carmen Bandera/Maria Fontelles i finalment en el partit decisiu, gran debut de Laia Pla/Sara Ventura que van sumar el punt guanyant Alba Ballesteros/Elisabeth Riera per 6-3, 6-2.