Dies de celebració del Vilanova Bàsquet Endavant

Cap de setmana de celebració per al VILANOVA DEL CAMI BÀSQUET CLUB ENDAVANT.

Dissabte l’equip sènior masculí va perdre un partit que tenia practicament a la butxaca contra el CB CASTELLET.

A pesar d’un mal començament 7-0, l’equip es va refer de seguida i al final del primer quart ja havia donat la volta al marcador 15-17.

La bona tònica va continuar durant tot el segon quart i fins al minut 7 del tercer, moment que es va assolir la màxima diferència, 17 punts, 26-43. Però, imcomprensiblement, l’equip es van ensorrar. Un munt de pilotes perdudes, li va donar vida a l’equip rival que poc a poc va anant reduint distàncies fins a posar-se per davant al marcador fins al 61-53 final.

Van jugar, Hipólito Rodríguez (7), Miguel Angel García (15), Quim Palet (6), Camilo Rodríguez, Antonio García, Stalin Rodríguez (11), Fernando Leno (6), Sergui Brugués (3), Oscar Borrega i Johny Goya (5)

Parcials 15-17, 6-13, 22-18 i 18-5

L’equip sènior femení va jugar i guanyar el seu primer partit de competició, davant el C..B. ARTES per 38 a 56.

Desde el primer minut van sortir mol ficades al partit i es van posar 4-15 al marcador, però amb 2 triples consecutius les jugadores locals en van apropar fins al 14-19 amb que va acabar el primer quart.

El segon quart va estar marcat per les bones defenses, i es va arribar la descans amb 9 punts d’avantatge per les vilanovines. El tercer també va ser molt igualat, però un últim quart magnífic, tant en defensa com en atac, va fer que el nostre equip marxés al marcador fins a arribar als 18 punts de diferència final.

Van jugar, Clara Bargalló (10), Clàudia Miramunt (8), Alexandra Vives, Núria Palmés (1), Mariona Barral (10), Clàudia Oller (6), Elia Díez (8), Marina Espejo (5) i Núria Torrens (8)

Parcials 14-19, 5-9, 10-8 i 9-20.

La jornada vinent el sènior masculí jugarà a la pista del ASFE SANT FRUITÓS diumenge a les 12.30 i el sénior femení el mateix diumenge a les 17.00 a la pista del AE L’ESQUITX de Sant Sadurní.

Diumenge es va fer la festa de presentació dels equips del nostre club per aquesta temporada 2017-2018. Contarem amb 4 equips, cadet masculí, cadet femení, sènior masculí i sènior femení.

Matinal molt lluida amb l’assistencia de molts familiars i amb la il.lusió de tots els jugadors, entrenadors i junta directiva davant d’una temporada molt prometedora.

A la tarda, a la Festa de L’Esport de Vilanova del Camí, van ser guardonats Eduard Vives i Irene Leno, jugadors dels equips cadets masculí i femení, l’equip cadet masculí, guanyador dels jocs escolars de la temporada pasada i en Teles Borrega, directiu del club, per la seva constància i compromis amb el club.