Derrota a Balaguer del CF Igualada (2-1)

Pere Santano.- Els blaus tornen a casa amb una derrota a Balaguer i no aconsegueixen treure resultats positius, tot i competir setmana rere setmana.
Els igualadins van sortir al camp del Balaguer amb la seva filosofia de joc habitual, molt joc de toc i intentant generar ocasions a partir del joc posicional. En canvi, els locals van proposar un joc molt defensiu, sentint-se còmodes en camp propi i sortint als contracops. Un plantejament molt similar al jugat a Les Comes, a la primera volta.
Amb aquest panorama, els anoiencs no es van sentir gens còmode, l’equip es va trobar molt imprecís i les pèrdues de pilota blava, generaven ocasions del rival. Així és com es produir l’1-0 dels locals, al minut 36. Cop dur que confirmava les males sensacions dels visitants a la Noguera. S’arribava al descans amb la derrota per la mínima.

A la represa, els igualadins van modificar el sistema de joc i el panorama va canviar totalment. L’equip va començar a competir de tu a tu davant un rival, que no se sentia tan còmode al camp.
Al minut 47, el canvis establerts per Mestre van donar els seus fruits, quan el CF Igualada va empatar, després d’un còrner que va acabar en autogol.
El matx entrava en una altra dimensió. Els blaus van generar moltes ocasions i els que es trobaven incòmodes eren els locals. Semblava que els igualadins podrien treure un bon resultat de terres lleidatanes, però en una jugada aïllada al minut 74, el Balaguer es va tornar a avançar al marcador.

L’Igualada ho va intentar fins el final, però no van aconseguir materialitzar cap ocasió i van marxar de la Noguera, sense cap punt. Tot i la derrota, l’equip surt reforçat ànimicament per haver-se sobreposat a les dificultats i haver competit fins el final.
Amb la derrota, el conjunt igualadí continúa amb 40 punts a la novena posició. La setmana vinent, els de Mestre tornen a jugar a domicili, al camp del Martinenc.