Cinquena posició del CAI Triatló a l’Aquatló de Sitges

El passat diumenge 30 de setembre es va disputar la tercera edició de l’aquatló de Sitges, prova puntuable per la lliga catalana de clubs, pel circuit català i que a més era seu del Campionat de Catalunya d’aquatló per grups d’edat.

Amb unes condicions meteorològiques molt favorables, la prova es va disputar en unes distàncies de 2,5 kilòmetres de carrera a peu, 1 km de natació al mar i 2,5 kilòmetres més de cursa a peu per finalitzar la prova.

Al voltant de 130 participants prengueren la sortida en una competició en que Adrià Muñoz i Anna Flaquer, els dos del club Fasttriatlon, foren els guanyadors absoluts.

Pel que fa als esportistes del CAI Triatló; Oriol Marimon finalitzà en la 11à posició absoluta, pujant al podi com a segon classificat del seu grup d’edat (25-29). Carlos Fernàndez va acabar en la 21a posició absoluta i també segon del seu grup d’edat (35-39), mentre que Samuel Delgado era 45è absolut aconseguint també una meritòria 3a posició en el seu grup d’edat (25-29). Jose Roque Rios també hi participà, però tot i fer una gran carrera fou desqualificat per un problema amb el xip groc.

Finalment cal destacar la 5a posició per clubs de l’equip masculí, aconseguint un altre gran resultat en una prova de la lliga catalana de clubs.