Bona jornada pels equips de l’Esquaix Igualada de pàdel

FCP 1ª Masculí. Derrota 1-2 amb Olesa.

Derrota inesperada del primer equip Subaru federat a casa per 1-2 davant de C.T. Olesa.

Un punt molt lluitat per una parella inèdita fins la data, Xavi Linares i Pere Farré

Josep Llorach/Isidre Marimón van caure en 3 sets amb Lluís Nieves/Albert Parent 3-6, 6-3, 3-6, Ramón Gabarró/Jan Albareda també van cedir 6-7, 2-6 davant Emiliano Bolillos/Òscar Buch i els esmentats Xavi i Pere van resoldre 3-6, 6-4, 7-6 amb Agustín Aranda/Lluís Lonsa.

PàdelCat 2a Masculí. Victòria 2-1 amb Indoor Ca n’Amat

Nova victòria dels nostres nois , on comencem a veure possibilitats de guanyar aquesta Lliga. Aquest cop jugant a casa vs. el Indoor Ca n’Amat, que eren els líders, guanyant per 2-1. Amb aquest resultat, ens posem al cap d’amunt de la classificació.

Isidre Marimón/Salva Raja van donar el primer punt desprès d’un renyit partit de 6-3, 3-6, 7-6 davant Agustín Aranda/Sergi Bou, però els nostres Xavi Lorente/David Sanuy van caure per un doble 6-4 amb Juanele Raya/Alexander Morales, però finalment Josep Llorach/Jan Albareda van decantar la balança guanyant 4-6, 7-5, 6-3 a la parella Francesc Pascual/Jordi Linares.

PàdelCat 3era Masculí. Derrota amb l’Aquàtic Vilafranca.

En aquesta segona fase, jugant dins el grup A, costa molt treure bons resultats. Nova derrota a casa del tercer equip Subaru, aquest cop per 0-3 davant de Complex Aquàtic de Vilafranca.

J.M. Pino/Marc Rabell van caure 4-6, 2-6 amb Carles Piqué/Ferran Grané, David Hornos/Pol Palmés també van cedir en dos set enfront Jordi Lobato/Marc Cuscó i finalment David Pérez/David Mestres també van caure 2-6, 4-6 amb Salvador Oprí/Siscu Ortiz.

PàdelCat 2a Femení. Partit inacabat a Corbera.

Aquest el primer equip Subaru femení es desplaçava a Corbera i amb diumenge. Però aquesta temporada amb il·lusions renovades ningú atura a les noies. El enfrontament està inacabat ja que una forta tormenta ha fet que una de les rivals es negues a acabar el partit quan ja estaven al 3er set i el resultat era favorable a les nostres noies. Ara està a mans de la organització el veure com resol el tema.

Clara Escudé/Gloria Santamaria intractables van sumar 6-0, 6-1 davant Lucía Abad/Gloria Pascual, Alba Sanou/Laura Barco van cedir en un igualadíssim 4-6, 5-7 amb María Cordoba/Núria Sánchez i finalment en el que desempatava, Elia Soriano/Susanna Campo no van poder completar el partit quan es trobava 5-7, 7-6.

PàdelCat 3a Femení. Victòria amb PàdelCorb

Primera victòria de les nostres en aquesta dura segona fase. El resultat 2-1 a casa versus Sec PadelCorb. Aquesta victòria ens donarà moral de cara a afrontar la resta de la lliga.

Eva José/Mireia Parramona van dominar amb solvencia 6-3, 6-0 a Irene Caparròs/Mar Moreno, Sònia Díaz/Trini Pacheco van caure en 1-6, 2-6 davant Vanessa Gómez/Griselda García però en el desempat gran victòria de Georgina Carrer/Mar Piqué 6-1, 7-6 amb Carme Sanz/Roser Porta.