Bona actuació del CAI triatló a els duatlons de Viladecans i Girona

El passat diumenge 4 de març va tenir lloc la primera edició de la Duatló de Viladecans, prova de format esprint (5 km de carrera a peu, 18 km de ciclisme i 2,5 km de carrera a peu per finalitzar) i que comptà amb la participació de gairebé 200 duatletes, entre els quals cal destacar els dos esportistes del CAI Triatló; Samuel Delgado i Oriol Marimon.

En uns circuits molt planers i ràpids, a les 9 del matí es donà el tret de sortida a la prova, en un primer sector de 5 kilòmetres de córrer en que Marimon va ser el més ràpid de tots els participants, arribant escapat en solitari a la primera transició, durant el tram de ciclisme va ser atrapat per alguns corredors i finalment, tot i remuntar alguna posició en el darrer tram de córrer, ja sense opcions de lluitar pel podi absolut, hagué de conformar-se en una bona 4a posició absoluta i 3a de la seva categoria amb un temps de 54 minuts i 54 segons

Pel que fa a Samuel Delgado va realitzar una cursa molt regular, fent un bon primer sector de córrer, arribant a la transició entre els 25 primers classificats, per realitzar a continuació un excel·lent sector de ciclisme que li permeté consolidar en el darrer tram de carrera a peu una molt meritòria 23a posició absoluta i 14a de la seva categoria, creuant la línia de meta amb un temps de 58 minuts i 49 segons.

Els guanyadors absoluts de la prova foren Jordi Garcia del Gavà Triatló i Helena Moragas de l’Escola Sant Just.

Bona actuació del CAI triatló Petromiralles al duatló de Girona

Diumenge 4 de març es va celebrar una nova edició del duatló de Girona, prova emmarcada dins la lliga de clubs i circuit català de duatló de carretera.

En un matí amb bona temperatura per la pràctica del duatló, 400 duatletes van prendre la sortida per recórrer les distancies de 5 km córrer + 25 km ciclisme + 2,5 km córrer. Tant el circuit de córrer com el de ciclisme va estar marcat pels constants trams de pujada i baixada, fet que va fer els duatletes no tinguessin pràcticament moments de descans en una prova molt ràpida i amb molta intensitat. La prova va ser guanyada per Víctor Manuel del Corral del TRICBM-Calella i Sara Loehr del AE Rockets .

Per part del CAI triatló Petromiralles destacar la 2a posició en la categoria V2M de l’Hèctor Colom que va fer una molt bona cursa al igual que la resta de companys dels club. Bona actuació de l’equip masculí igualadí que va continuar la bona dinàmica de les últimes jornades aconseguint uns bons punts per a la classificació de la lliga de clubs.

Resultats

Masculí:

57è Albert Solé

73è Hèctor Colom

86è Sergio Burón

113è Gerard Batet

150è David Sevilla