Bon resultat de l’equip SAI Special del Club Handbol Igualada

Dissabte 13 de gener, el nois de l’equip Special SAI del Club Handbol Igualada es desplaçaven al Cerdanyola per disputar el primer partit de l’any i el primer de la segona volta de la lliga  contra els amics de Catalonia.

El partit va començar una mica fred per part dels igualadins però dominaven el joc per posar-se 2 gols endavant en els primers minuts. Passaven els minuts de la primera part i els nois de l’Special resistien molt bé a l’adversari en defensa i atacaven amb rapidesa . D’aquesta manera s’arribava al descans amb un lluminós que marcava un 2- 7 favorable als de casa.

A la represa del partit, els nois que entrenant Lalo, van sortir molt fort en defensa i amb un joc molt col·lectiu per part de tots els jugadors amb bones passades i bons llançaments que permetia que el marcador s’anés ampliant. Els nois del Catalonia jugaven també un joc molt vistós i va ser una segona part molt igualada i emocionant.

El marcador final va ser 6-15 a favor dels igualadins. Cal destacar el joc en equip i les ganes de millorar de tots els jugadors que entrena Lalo Canales. Felicitar als companys del Catalonia. Al final del partit molta cordialitat per part del dos equips.

Per part de Special Igualada van jugar : Jordi Nieto, Alba Nieto, Joan Solis, Manel Cañete, David Cobos, Carles Pons, Ivan Uri, Dani Houdouchi i Alex Fuentes.