Bernat Jaume guanya la copa Federació a Girona

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

El passat cap de setmana al GEIEG de Girona és va jugar el segon gran torneig català de l’any en importància a la capital gironina.

El quadre principal del torneig feia goig amb 4-5 jugadors internacionals que juguen el circuit professional i les millors raquetes catalanes.

El jove anoienc Bernat Jaume va dominar el torneig passant les rondes de divendres amb Isidre Sintané i Xavi Blasco per 3-0 i el dissabte a semis davant el francès Vincent Droestbeke també per un convincent 3-0.

A la gran final, amb el Bernat dominant 2-1, el seu vell rival de generació Edmon López 118PSA, és va retirar per una inoportuna lesió.

Propera estació, Open Internacional Ciutat de Barcelona per les festes de la Mercè.

Carles Sánchez, guanya la consolació al CEAC.

Paral·lelament a la copa federació, el Ceac de Sant Vicenç de Castellet va organitzar un partit d’exhibició entre el gallec Borja Gola TOP 20 mundial i el català Dani Pascual, paral·lelament també es va organitzar un torneig de caire social no puntuable per celebrar la setmana de l’esport d’aquesta localitat del Bages.

Sergi Campos, Sergio Rivero i Carles Sánchez s’hi van desplaçar i aquest últim en va ser el campió de consolació que després de perdre a 1a ronda va encadenar victòries primer a Sergio Rivero, a semis a Dani Rebollo i en la final a l’Eric Vergara.