Àmplia participació de l’Anoia als campionats de Catalunya d’esquaix per edats

Boníssima collita de l’escola infantil igualadina amb el títol del Nacho Fajardo a S19 i el subcampionat de l’Eric Morillas a S13 plata.

Set nens de l’escola infantil del club és van desplaçar a Can Melich per jugar el infantil de Catalunya.

De totes el millor va ser el Nacho Fajardo que va dominar la categoria de S19 amb molta claredat guanyant la final al barceloní Phillipe Georgiev per 3-0.  En aquesta categoria de S19, Javi Fajardo va perdre en les rondes preliminars. Eric Morillas també va tenir una destacada actuació perdent la final de S13 i tenint a les mans el títol desprès d’anar guanyant 2-0 però caient finalment amb Diego Escobar del CN Sant Andreu. En aquesta mateixa categoria, Jofre Barrufet va acabar en quarta posició desprès de desaprofitar també un 2-0 a favor en les semifinals davant el mateix Sergio Escobar. També molt digne i destacable el paper dels debutants Pau Doncel, Eric Peralta i el petit Armand Morillas.

Finalment en categoria femenina, la Montse Fajardo va perdre la final de S13 amb l’Ona Blasco de Lloret de Mar i va quedar en un digníssim 4art lloc en S19 , una categoria molt per sobre de la seva edat real.

Bernat Jaume suma dues noves victòries a la Bundesliga alemanya.

L’anoienc Bernat Jaume va sumar dos nous punts amb els Devil’s Sttutgart de la Bundesliga alemanya. El dissabte és va desfer 3-1 del holandès Rosham Baros i en diumenge del alemany Ralf Rochterberger per 3-0.

De moment la trajectòria per terres Bavares és impecable amb 6 victòries de 6 possibles.